Често задавани въпроси

Снимате ли в други градове в България?

Да, обичам да пътувам и съм готова да заснема вашето събитие във всяко кътче на страната. Единствено ще трябва да се покрият пътните разходи (0,35 ст/км), както и нощувка в района, ако събитието продължи до по-късно през нощта.


Снимате ли извън България?

С най-голямо удоволствие бих заснела вашето събитие навсякъде по света. Свържете се с мен за изготвяне на индивидуална оферта.


Всички снимки от събитието ли ще получим?

След приключване на събитието всички снимки се сортират и се обработват в уречения срок и се изпращат само художествено издържаните кадри. Тоест няма да получите дубликати на снимки, разфокусирани кадри и тн. Обикновено обработвам и изпращам голям брой от кадрите, тъй като вярвам в ценността на всеки един момент, лека усмивка и нежен поглед.


Какъв е срокът за получаване на кадри след събитието?

За портретни фотосесии, кръщенета, рождени дни и балове, срокът за обработка и изпращане на кадрите е до 2 седмици след събитието. За сватби срокът за обработка е между 1 и 3 месеца, като това зависи от сезона. Ако събитието е по към края на сватбения сезон (късно лято/есен), кадрите ще бъдат изпратени по-близо до крайния срок, отколкото ако събитието е в началото на месец май, например. В случай, че желаете по-експресна обработка, не се колебайте да се свържете с мен, за да ви информирам относно заплащането за експресна обработка.


Изпращате ли необработени (сурови) файлове?

Не, сурови файлове не изпращам, тъй като смятам, че когато наемате фотограф, вие не го наемате само за уменията по време на заснемане, а също и заради стила му на обработка. Всички файлове се изпращат единствено обработени в jpeg формат.


Предлагате ли договор?

Да, предлагам договор, който подсигурява моя ангажимент към вас, като в него е описано всичко, което може да очаквате по време на заснемане, както и след това.


Не искам да качвате снимките ми в социалните мрежи. Това възможно ли е?

Със съгласието да стана ваш фотограф, вие се съгласявате да използвам някои от кадрите с цел реклама в портфолиото ми в сайта и социалните мрежи. При желание снимките да не бъдат споделяни се доплаща 35% от цената на пакета. Разбира се, ако има просто някои конкретни моменти от събитието, от които не желаете да бъдат споделяни кадри, ще се съобразя с вашето желание.


Как получаваме обработените кадри?

Всички готови кадри се изпращат във формат jpeg и се качват в лична галерия в моя сайт. Всеки, на когото изпратите линка ще може да разглежда и изтегля снимките. Давността на галерията е до 1 месец за по-малките събития и до 3 месеца за сватби.

Свържете се с мен

Using Format